RELAXATIE MASSAGE

“Een ontspanningsmassage geeft je de kans om even aan de drukte te ontsnappen. Het is een moment waarop jij eventjes helemaal niets hoeft en er voor jou gezorgd wordt.”

ZWEEDSE OF KLASSIEKE MASSAGE?

Een zweedse of ook welk klassieke massage genoemd is de meest gebruikte massagevorm.  Een goede doorbloeding en stimulatie van het zelfherstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren.

Door de bloedsomloop te stimuleren kunnen je spieren terug makkelijker ontspannen waardoor  je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Een ander voordeel is dat door de verbeterde doorbloeding zowel de opname van voedingsstoffen in de spieren als de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.

Door massage werkt kalmerend op het centraal zenuwstelsel waardoor je lichaam in diepe ontspanning tot zelfs in een diepe meditatieve staat kan gaan. Deze massage stimuleert bovendien ook nog eens je immuun systeem waarbij het loslaten van toxines (afvalstoffen) wordt gestimuleerd. Door de behandeling worden bovendien bepaalde stoffen in de hersenen aangemaakt die de pijnsensatie verminderen en je een goed gevoel geven.

Deze massage wordt uitgevoerd met massage-olie en op de blote huid. Bij oilylicious combineren we deze massage met 100% natuurlijke essentiële oliën om een nog diepere en efficiëntere uitwerking te bekomen.

STRESS AWAY

Wil je even volledig wegdromen, dan is dit een massage voor jou. Deze behandeling bestaat uit een relaxerende massage verrijkt met essentiële oliën die een kalmerende werking hebben op het centraal zenuwstelsel. Op deze manier kom je al snel tot rust en kan je volledig genieten van deze ontspannende massage. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Bij deze massage maken we gebruik van een unieke blend van vanille, limoen, copaiba, lavendel en cederhout. De melange verzorgt de huid, kalmeert en vermindert stress.

DEEP RELIEF

Heb je last van vastzittende spieren, dan is dit de massage voor jou. Deze behandeling is iets steviger dan de STRESS AWAY. Het is nog steeds een relaxerende massage maar er wordt dieper ingewerkt op bepaalde probleemzones zoals nek, schouders, rug… De oliën die hierbij gebruikt worden werken diep in op pijnlijke en gespannen spieren. Ze stimuleren de doorbloeding en afvoer van melkzuur zodat stramme spieren makkelijker kunnen terugkeren naar een ontspannen staat.

De blend die we hierbij gebruiken bestaat uit: pepermunt, balsemspar, kruidnagel, vetiver, wintergroen, citroen, strobloem en copaiba.

ME TIME

Loop je al een tijdje ergens mee rond, zowel fysiek als emotioneel, maar kan je het niet goed ergens aan toewijzen… Dan is deze behandeling waarbij een blend wordt samengesteld op basis van jouw noden de juiste keuze voor jou!

Voor aanvang van de massage gaan we kijken waaraan jouw lichaam op dat moment het meeste nood heeft. Deze scan neemt ongeveer een minuutje in beslag. Op basis van de resultaten van de scan wordt vervolgens een blend samengesteld speciaal voor jou.

Blijf niet rondlopen met klachten of stress, maar boek vandaag nog een behandeling. Je krijgt er geen spijt van.

De weg naar de onstpanning