WAT IS HYPNOSE?

Hypnotherapie is een veilige procedure wanneer uitgevoerd door een getraind therapeut. Het is geen brainwashing, een hypnosecoach zal nooit iemand iets kunnen laten doen wat de persoon zelf niet wilt. De eigen wil van de persoon om te veranderen speelt immers dé belangrijkste rol in de slaagkansen van de sessie.

Het kritische vermogen is een filter gebaseerd op je persoonlijke levenservaringen, percepties en overtuigingen, zowel positief als negatief. Hierdoor creëren we vaak een mindset die schadelijk is voor onze mentale en emotionele gezondheid, relaties en algemeen welzijn. Deze mindset weerhoudt je ervan je doelen te bereiken, je geliefd te voelen, verdriet op te lossen of iets anders dat de verandering verhindert die nodig is om je gelukkig en compleet te voelen.

Met hypnose omzeilen we dit ‘kritische vermogen’ van de geest en kunnen we direct tot jouw onderbewustzijn spreken om verandering te creëren. Je onderbewustzijn is immers een niet-oordelend deel van je geest dat suggesties accepteert voor de veranderingen die je zelf wilt en nodig hebt.

Ik kan je helpen om de manier waarop je denkt en denkt over dingen te hertekenen, die negatieve gedachten en gevoelens te vervangen door positieve input die jou ten goede komt. Samen kunnen we die veranderingen creëren voor een gezonder, gelukkiger jij!

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN EEN HYPNOSESSIE?

Ik zal je begeleiden in een ontspannen, gerichte staat en je vragen om op een positieve manier na te denken over ervaringen en situaties die je kunnen helpen de manier te veranderen waarop je denkt en je gedraagt. In tegenstelling tot sommige dramatische afbeeldingen van hypnose in films, boeken of op het podium, zul je niet bewusteloos zijn, in slaap vallen of op de een of andere manier je zelfbeheersing verliezen.

Een hypnose sessie duurt ongeveer 60 minuten inclusief intakegesprek.