RELAXERENDE MASSAGES

De ontspanningsmassage is een behandeling waarbij ontspanning van het hele lichaam voorop staat. Het is een bewezen effectieve manier om spierspanning en stress kwijt te raken.

Helaas wordt een massage door de meeste mensen nog beschouwd als een luxegoed. Iets voor hele speciale gelegenheden of enkel tijdens een saunabezoek. En dat is ongelofelijk jammer. Onze maatschappij is zo ingericht dat je nauwelijks aan de drukte ontkomt, we blijven maar achter onze agenda aan rennen. Het gezin, het werk, de vaste lasten, de sociale verplichtingen en dan moet je er ook nog goed uitzien. Iedereen raast maar door. Ons lichaam wordt geparkeerd. Niet naar geluisterd. Sterker nog we weten vaak niet meer hoe we naar ons lichaam moeten luisteren.

Iedereen ervaart druk anders en gaat op z’n eigen manier met spanningen om. Regelmatig een massage brengt terug rust en leidt tot betere prestaties.

STRESS AWAY

Wil je even volledig wegdromen, dan is dit een massage voor jou.

Meer weten? →

DEEP RELIEF

Heb je last van vastzittende spieren, dan is dit de massage voor jou.

Meer weten? →

ME TIME

Een heerlijke massage met een olie samengesteld op basis van de noden van jouw lichaam.

Meer weten? →

SPECIALE BEHANDELINGEN

Heb je nood aan net dat tikkeltje meer fysiek of emotioneel. Dan zijn onderstaande behandelingen iets voor jou. Deze therapieën werken ook na de behandeling nog dieper door in je lichaam.

RAINDROP THERAPY

Het doel van deze unieke massage is om het lichaam in balans te brengen op drie niveaus – psychisch, emotioneel en fysiek.

Meer weten? →

FEELINGS TREATMENT

Deze aromatische behandeling met 6 therapeutische oliën is erop gericht om emotionele stabiliteit en zelfontplooiing te stimuleren.

Meer weten? →