VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb nog nooit een massage gehad. Hoe werkt dat?

Veel mensen zijn een beetje angstig of zenuwachtig voor hun eerste massage. Een massage is gelukkig helemaal niet eng. Er zijn veel massagevormen in de wereld. Onze massages zijn gericht op ontspanning. Dus ideaal om voor het eerst een keer mee te beginnen. Je bent bij ons altijd alleen. Er zijn naast de masseuse geen vreemden bij. We masseren met olie op de huid dus het is handig om zoveel mogelijk uit te trekken. Maar natuurlijk altijd tot waar je je prettig bij voelt. Sieraden kunnen af, zodat de masseuse nergens achter blijven haken en je niet kunnen bezeren. Je bent constant toegedekt met handdoeken en de masseuse slaat alleen de handdoeken open op de plek waar gemasseerd wordt. Je kan tijdens de massage natuurlijk aangeven waar je je eventueel niet prettig bij voelt en daar wordt altijd rekening mee gehouden.

Voor wie is een massage geschikt?

Massage is geschikt voor iedereen, er zijn wel wat uitzonderingen, lees hier wat meer over contra indicaties:

  • Cliënt is verantwoordelijk voor het doorgeven van relevante informatie m.b.t. zijn/haar gezondheid
  • Als er sprake is van lichamelijke of geestelijke aandoeningen, blessures, behandeling door arts/specialist en/of medicijngebruik, dan dient cliënt dit voor de massage aan de masseur te melden
  • Als cliënte zwanger is, of in de aanlooptijd is om het te worden, dient zij dit voor de massage aan de masseur te melden
  • In bepaalde gevallen wordt cliënt aangeraden zijn/haar behandelend arts of specialist te raadplegen alvorens een massage te ondergaan
  • De masseur kan ten alle tijden beslissen de massage niet te starten of voort te zetten als blijkt dat de door cliënt opgegeven aandoening reden geeft tot contra-indicatie of de situatie niet werkbaar is voor de masseur.
  • lees bij twijfel onze algemene voorwaarden of neem contact op met ons voordat je een boeking maakt.

Wat voor kleding moet ik dragen?

Dat is helemaal aan jezelf.  Je bent altijd met de masseuse alleen, doe waar jij comfortabel bij bent. We masseren met olie op de huid dus het is handig om zoveel mogelijk uit te trekken. Maar natuurlijk altijd tot waar je je prettig bij voelt. Je bent constant toegedekt met handdoeken en de masseur slaat alleen de handdoeken open op de plek waar gemasseerd wordt. Je kan tijdens de massage natuurlijk aangeven waar je je eventueel niet prettig bij voelt en daar wordt altijd rekening mee gehouden.

Voor massages uitgevoerd bovenop de kledij (bv shiatsu, stoelmassage) raden we comfortable kledij aan waarin je vrij kan bewegen.

Wat voor olie gebruiken jullie?

De massageolie die we gebruiken is biologisch en wordt verrijkt met essentiële oliën aangepast aan de noden van cliënt. Omdat we enkel werken met producten van de hoogste kwaliteit, hebben we gekozen voor de 100% natuurlijke oliën van Young Living. Mocht je een gevoelige huid hebben of een allergie dan passen we de massageolie daarop aan. In enkele gevallen nemen bezoekers hun eigen olie mee, dat kan natuurlijk ook.

Moet ik iets meenemen?

Je hoeft helemaal niets mee te brengen naar je massagesessie.  Frisse handdoeken zijn hier voldoende voorradig. Kom op tijd dan kan je goed genieten van je massage.

Hebben jullie een douche?

Nee, we hebben geen douche in de massagepraktijk. We masseren met voldoende olie om lekker te masseren, maar gebruiken niet te veel. Je lichaam zal niet vet aanvoelen en je kan gewoon je kleren weer aantrekken na de massage. Voor het hoofd/haar en gezicht gebruiken we geen olie.

Hebben jullie een wachtruimte?

Ja, we hebben een wachtruimte, maar geen deurbel. We hebben daar bewust voor gekozen. Zo kan je ongestoord van je massage genieten en schrik je niet op van de deurbel. De tijd tussen 2 massages wordt altijd ruim ingepland, dus er komt geen vreemde in de ruimte waar je gemasseerd wordt.

Hoe kan ik de massage afrekenen?

Je kan na afloop van de massage cash afrekenen of via de payconiq/bancontact app.