RAINDROP THERAPY

RAINDROP THERAPY?

De raindrop massage heeft een unieke, gerichte aanpak die de energie in het lichaam laat stromen. Deze techniek maakt gebruik van 9 essentiële oliën van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met verschillende massagetechnieken, waaronder voetreflexologie, vedertechnieken, knedingen, cranio…

Deze techniek kan ingezet worden om het lichaam in een gezonde balans te brengen. De gebruikte oliën stimuleren het zenuwstelsel en de prikkelgeleiding in de hersenen.

In het menselijk lichaam zorgt bloed voor leven, essentiële oliën zijn van datzelfde belang voor planten. Van oudsher worden bepaalde planten gebruikt ter voorkoming/ondersteuning van bepaalde kwalen.

Essentiële oliën zijn de essentie van de plant en zijn daarom veel geconcentreerder en hebben helende effecten op het lichaam. De moleculen die je inademt bereiken binnen 22 seconden je hersenen…de oliën aangebracht op de huid worden snel opgenomen en zitten binnen 2 minuten in je bloedbaan. Op deze manier ondersteunen ze het lichaam tegen indringers zoals bacteriën, virussen en geven ze ons immuunsysteem een boost.

Verloop van de massage

Tijdens de massage neemt de cliënt plaats op een comfortabele massage tafel. De cliënt ligt hierbij op de buik. Er wordt gebruik gemaakt van een negental verschillende essentiële oliën, die gecombineerd worden met een draagolie. De diverse oliën worden boven de ruggengraat gedruppeld. Dit zorgt voor een vrijë passage van de energie tussen de olie en de cliënt. Tijdens dit proces wordt er gebruik gemaakt van volgende essentiële oliën; oregano, tijm, berk, basilicum, pepermunt, marjolein, wintergreen, aroma sier en valor.

Na de voeten zijn de rug en schouders aan de beurt. Eenmaal de oliën op het lichaam aangebracht zijn, gaat de therapeut over tot de massage. Deze combineert verschillende, zachte en in elkaar vloeiende massage technieken die het zenuwstelsel positief beïnvloeden. De vitaflex technieken worden zowel op de rug als op de voeten uitgeoefend.