FEELINGS PROTOCOL

FEELINGS PROTOCOL?

De Feelings™-behandeling is een energetische massage waarbij gewerkt wordt via de chakra’s.

We zijn emotionele wezens die een gezond emotioneel en mentaal leven nodig hebben om productief en succesvol te blijven. Er zitten zes fantastische etherische oliën in de Feelings™-collectie (Valor, Harmony, Forgiveness, Inner Child, Release en Present Time). Elke essentiële olie werkt op een andere manier om te helpen bij het loslaten van wat je tegenhoudt om je ware potentieel te bereiken! Ze helpen je emoties te ondersteunen en je leven weer in balans te brengen op een natuurlijke manier.

Chakra’s zijn centra van energie, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden. Er zijn er zeven van, en ze besturen onze psychologische eigenschappen. De chakra’s die zich op het onderste gedeelte van ons lichaam bevinden zijn onze instinctuelekant, de hoogste zijn onze mentale kant.

Verloop van de massage

We beginnen met enkele ontspanningsoefeningen om zo open mogelijk het proces in te gaan. De eerste olie die we aanbrengen is, Valor. Hij stimuleert je zelfvertrouwen en verbetert je zelfbewustzijn. Verder brengt deze olie de energieën van het lichaam in balans en ondersteunt hij de pijnappelklier.

Harmony is de tweede olie in het protocol, deze helpt ons om zelfvertrouwen te krijgen en brengt de reactie van ons zenuwstelsel op stress in evenwicht. Een leuk tip tussendoor: een epsom zoutbadje met harmony is zalig als je je even uit balans voelt. Deze olie is tegelijkertijd opbeurend en bevrijdend! Het vergemakkelijkt het vrijgeven van pijnlijke herinneringen en bevordert de bereidheid om vooruit te komen.

Release is de volgende essentiële olie. Een gebrek aan vergeving is een van de meest voorkomende oorzaken van fysieke, mentale en spirituele ziekte en het is erg belangrijk dat het wordt vrijgegeven.

 In de Chinese geneeskunde wordt ons verteld dat de lever een opslagplaats wordt voor woede, wrok, jaloezie en een groot aantal negatieve emoties. Deze krachtige olie zorgt ervoor dat woede en negativiteit losgelaten kan worden.

Waarschuwing: dit is een krachtige olie en veel mensen hebben een breed scala aan emotionele reacties gemeld, waaronder huilen, woede, humeurigheid en kritiek. Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om deze emoties te verwerken!

De meesten van ons maken zich voortdurend zorgen over de toekomst of blijven net in het verleden leven. Als vierde olie gebruiken we hiervoor Present Time, deze doet precies wat zijn naam zegt en stimuleert het leven in het nu en opent nieuwe mogelijkheden!

Vervolgens is het de beurt aan Inner Child, deze blend kan je helpen om toegang te krijgen tot je creativiteit en je innerlijke kind. Het kan het geheugen stimuleren en je verbinden met je authentieke zelf.

Afsluiten doen we opnieuw met de Valor

Heel belangrijk na deze behandeling, is dat je luistert naar je lichaam! Misschien wil je een bad nemen, een dagboek lezen, huilen, rond je kamer dansen, in slaap vallen of je kinderen knuffelen. Soms komen de gevoelens in onze dromen naar boven of merken we de volgende dag kleinere releases op. Let gewoon op de details van het leven. Als je gelukkiger bent of misschien humeuriger – overweeg wat er is vrijgegeven in je laatste sessie en hoe dat je beïnvloedt.

Maar vooral geniet van het proces! Niets moet, alles mag!