WELLNESS BODY SCAN

Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning met essentiële olie, dan kan deze scan een waardevolle bijdrage voor je zijn!

Een eerste sessie duurt maximaal 60 minuten, hiervan neemt de bodyscan zelf zo’n 5 minuten in beslag. De rest van de tijd besteden we aan de toelichting van het rapport en opmaak van een gepersonaliseerd plan van aanpak.

ZYTO Balance Scan

Elke cel in ons lichaam maakt deel uit van een uitgebreid netwerk dat informatie uitwisselt om miljoenen lichaamsfuncties elke dag opnieuw te coördineren. Omdat ons lichaam gezond wil blijven, past het zich aan de omstandigheden aan en maakt het van dit netwerk gebruik zodat het evenwicht bewaard blijft. Dit proces in ons lichaam is zo doeltreffend dat we deze aanpassingen meestal zelfs niet doorhebben.

Wanneer ons lichaam echter een grotere uitdaging te verwerken krijgt, beginnen we symptomen te vertonen. Vaak voorkomende symptomen kunnen bijvoorbeeld zijn: koorts, zwelling, pijn, vermoeidheid of hoesten. En zodra we weten dat een symptoom er is, kunnen we het aanpakken. Dingen zoals meer slapen, meer water drinken, voedingssupplementen of medicatie nemen onder toezicht van een arts kunnen ons lichaam helpen om zulke uitdagingen te overwinnen.

We negeren onze gezondheid vaak zo lang tot we eindelijk worden geconfronteerd met allerlei kwalen, maar zouden we niet liever de dagelijkse inspanningen van ons lichaam ondersteunen en gezond blijven i.p.v. te wachten tot we echt ziek worden?

En hoe kunnen we leren wat ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven? Hoe kunnen we uit alle producten die beschikbaar zijn op de markt bepalen aan welke ons eigen lichaam het meeste nood heeft? Zou het niet fijn zijn als we het gewoon aan iemand of iets konden vragen? Speciaal hiervoor is de ZYTO Balance Scan ontworpen.

De technologie erachter

De ZYTO handscanner meet de galvanische huidreactie (GSR) van je lichaam en de ZYTO Compass software analyseert de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers. De software beoordeelt vervolgens de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren.

De Zyto Balance is een gezondheids- en wellness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is natuurlijk nooit een vervanging voor professioneel medische advies.